Proprioceptie Fondue-stank

Zetduivel.be terug?

Saturday 24 November 2007 om 12u31

zetduivel.gif

Zetduivel is misschien terug! Andhi? :)

Chance dat ik dat allemaal in de feedreader laat staan, ik heb daar al regelmatig vanalles gepikt volgens mijn zoekfunctie.

Gepost in: Tiens tiens

3 Commentaren Zelf commentaar toevoegen

 • 1. david  |  Sunday 25 November 2007 om 00u31  |  United States
       Gepost met Firefox 2.0.0.9 op Mac OS X

  Na een poosje vertoeven in het voorgeborchte van de spreekwoordelijke hel, denkt de zetduivel er inderdaad aan om terug op de bloggerskar te springen. Hier en daar wordt nog wat afgetast hoe de formule er zal uitzien. De zetduivel zal vooral mijn uithangbord zijn (de oude vaagvuur), al zal er wellicht wel een vorm van samenwerking/pesterij op touw worden gezet met oude strijdmakker Andhi (aka de hellehond). Laat de zetduivel dus nog maar een tijdje logeren in je feedreader…

 • 2. Andhi  |  Sunday 25 November 2007 om 18u51  |  Belgium
       Gepost met Safari 523.12.9 op MacOS X

  … of om het met andere (lees: mijn) woorden te zeggen: zetduivel is altijd het projectje van 2 mensen geweest, en toen vaagvuur zaliger zijn bloggerskap over de haag gooide, vond ik het niet meer dan fatsoenlijk om het voor bekeken te houden en een ‘nieuwe identiteit’ aan te nemen. Samen uit, samen thuis. Zetduivel zal met 2 zijn of niet zijn, dat principe. And boy, was I wrong…

  Het zetduivelarchief bleef nog wel online staan, en het domein bleef actief. Tot snoodaard vaagvuur ineens vond dat het welletjes was geweest en het archief zonder boe of ba verwijderde, om er enkele weken later een compleet nieuwe WP-installatie op te zetten.

  Niet dat ik het mij ├ęcht aantrek (ik amuseer mij als Andhi), maar ik voel me toch een beetje gepakt. Goh ja, we hadden/hebben allebei blijkbaar een ander idee over de zetduivel, en door elkaar veel te weinig te zien is er ook nooit echt overleg geweest. En als puntje bij paaltje komt, is het nog altijd vaagvuur zijn domeinnaam. Maar het steekt, laat dat duidelijk zijn.

 • 3. Internetpret voor 2007-11&hellip  |  Wednesday 28 November 2007 om 01u32  |  Denmark
       Gepost met WordPress 2.3.1

  […] marnik.org » Zetduivel.be terug?En hier geven de heren van zetduivel wat “uitleg”.(blog zetduivel ) […]

Laat commentaar achter

Vereist

Vereist, verborgen

Toegelaten HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Trackback  |  Volg de commentaren via de RSS-feed.


Recente Commentaar

Top Commenters (laatste maand)

Recente Posts

Categorieën

Archief

Links

Feeds