The Phone House, veel kennen ze er niet van MoBlog 23 Mar 2008 23u22

Het slechte nieuws

Sunday 23 March 2008 om 13u36

Hier had ik het over slecht nieuws, en hier over een roadtrip om te gaan boarden. Long story short, ik had nog veel verlof over en wou enkele dagen naar de sneeuw trekken, 1000 km verder, waar een hele tros vrienden van mij zat.

Eerst vond ik niemand die het zag zitten om zomaar ineens te vertrekken. Heel wat rondgebeld, overal lag het moeilijk, geen verlof, de madam, van die dingen. Ik wou maandagavond vertrekken en vrijdag terug zijn, ik had iedereen gezegd dat ze tot maandagavond mochten bellen, dan sprongen we in de wagen en we waren weg.

Ik had de hoop opgegeven, het was ondertussen maandagnamiddag, en dan ineens telefoon rond 15u. De S., ik had er niet op durven hopen (wegens net verhuisd, verbouwingen, zaak uit de grond aan het stampen, ne kleine van anderhalf jaar, …). Hij wilde wel mee. Ik sprong een gat in de lucht. Snel de madam gebeld om te zeggen dat we binnen enkele uren vertrokken.

Oh, wait, geen auto, want die was in reparatie, maar ik kon hem gaan afhalen wist mijn garagist mij te zeggen. W00t! Snel nog effe verlof aanvragen, dat is nog nooit een probleem geweest.

Tot die dag.

Enkele maanden geleden liet ik weten dat ik wilde meedraaien in de wachtdienst, in de spirit van alles voor het team enzo, denk ik. Normaal is de wachtdienst één week per maand. Door omstandigheden (iemand ontslagen, iemand opgestapt) waren we nog maar met drie. Bleek dat ik van wacht was (niet voorzien), en ik vond geen vervanging! De ene zat op skivakantie (gniiiiiii!), de andere zat met afspraken in ziekenhuizen die al maanden vastlagen en onverlegbaar waren.

Serieus, zo ne cinema om iemand te vinden die meekan, en dan zelf niet kunnen. What are the odds. Ongelooflijk ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Het ergste is dan nog dat het een buitenkansje was dat we niet meer snel zullen krijgen. S. zal binnenkort werk genoeg hebben met de nieuwe zaak, zo een ongeplande roadtrip naar vrienden in het buitenland, dat kan ook niet alle weken. Daarna blijkt ook nog dat whacker wel meewilde.

Kak in emmerkes, noemen ze dat bij ons.

(De post in 1 keer geschreven, en het zal serieus onsamenhangend zijn, maar ik had beloofd om het verhaal uit te leggen.)

Gepost in: Friends

1 Commentaar Zelf commentaar toevoegen

  • 1. whacker  |  Monday 24 March 2008 om 13u24  |  Finland
         Gepost met Firefox 2.0.0.12 op Windows XP

    Ja, ik had uw post veel te laat gelezen. Wou sowieso mee.

Laat commentaar achter

Vereist

Vereist, verborgen

Toegelaten HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Trackback  |  Volg de commentaren via de RSS-feed.


Recente Commentaar

Top Commenters (laatste 24 uur)

Recente Posts

Categorieën

Archief

Links

Feeds